SKOGENS KONGE

Skogens konge er en restaurant og gastropub i Ål sentrum. Vi er opptatt av å gi våre gjester gode matopplevelser servert av hyggelige folk!

God mat og drikke i en avslappet atmosfære.
Skogens Konge ligger i hjertet av Ål sentrum. Enten du ønsker en rask burger før kinoen eller et festmåltid, er Skogens Konge det perfekte valget.

Bestill take-away online

Hos oss kan du nå bestille og betale for maten online og så hente den selv utenfor  restauranten.

Telefon: 948 44 617

Vi kan dessverre ikke ta i mot bordbestillinger i restauranten grunnet de nye tiltakene fra regjeringen, hvor det ble bestemt at alle butikker og spisesteder må holde stengt til 11.April Vi beklager dette, og håper dere vil benytte dere av vår TAKEAWAY løsning i stede.

Ønsker du bordbestilling? 

Klikk deg enkelt inn på nettsiden. Der kan du velge både bord, klokkeslett og antall personer!

Start – Skogens Konge (skogenskonge-aal.no)

  

Vi jobber for et trygt restaurantmiljø
på Skogens Konge under Covid-19
En stor takk til deg som velger å være gjest på Skogens Konge! Vi er så glade for at du velger å besøke oss, til tross for krisetiden vi er i. Uavhengig om du velger å sitte i reastauraten eller bestille Take Away, tusen takk!
Det at dere velger å besøke oss er avgjørende for vår framtid, samtidig som vi vil at dere skal føle dere ivaretatt og trygge når når dere besøker restauranten vår. Derfor er vi opptatt av å skape et sikkert restaurantmiljø og unngå ytterligere smittespredning av Covid-19.

Restauranten vår følger de krav og rekommandasjoner som er gitt og vi forsøker i tillegg å tenke litt i forkant slik at vi kan se hva vi kan gjøre som et lite ekstra. Dette for å gjøre restaurant besøket til deg og andre gjester trygt og godt.

Velkommen innom!