Ledig stillinger

Her vil du finne en oversikt over alle våre ledige stillinger.

Har du kremmerinstinkt og vil drive din egen butikk?

Vækerø Invest AS overtok høsten 2020 kjøpesenteret Ålingen på Ål i Hallingdal. Etter konkursen som var på dette senteret er det en del ledig areal, men vi har de viktigste leietakerne. Herunder Vinmonopolet, Rema 1000, kaffe, Norli og noen til som driver butikk der i dag. I tillegg er Intersport på vei inn i senteret i løpet av våren. Vi får også en utvidelse av en allerede eksisterende butikk på Ålingen. Eieren har her valgt å signere med tre nye butikker på Ålingen. Dette er Vero Moda, Jack and Jones og en sammenslått butikk av Jack and Jones Junior og Only Kids. I tillegg har vi fått ny driver på kafeen som skal pusse opp denne til en top moderne kafè med det eneste bakeriet som blir på Ål.

Har du kremmerinstinkt og vil drive din egen butikk? Da bør du lese videre!


Har du en liten grunder i deg? Eller kanskje du lenge har tenkt på et butikkonsept som mangler på Ål? Vi jobber fortiden med flere ulike butikkonsepter for Ålingen. Vi er derfor ute etter noen som ønsker å realisere disse for oss!
Du blir eier og driver av virksomheten, med det fulle ansvaret for butikk og ansatte. Vi ser etter deg som vil trives med å selge, elsker den gode dialogen med kunder. Du jobber kontinuerlig med forbedring av drift og resultat, og bruker dine kreative evner til å skape aktivitet i butikken. Sammen med dine ansatte sørger du for en skinnende ren butikk hver dag, og dere møter kunder med service av ypperste kvalitet.


Ålingen Brukes av lokalbefolkningen, hyttefolket og generelt innbyggere i Hallingdal.

 

Vi søker deg som:
• har en drøm om å eie og drive din egen butikk
• vil bygge ditt eget team med superselgere
• forstår butikkøkonomi og tenker lønnsomhet i alle ledd
• er kreativ og god på markedsføring
• har økonomi til å investere i din egen framtid
Vækerø Invest AS kan tilby:
• Tilgang til utarbeida konsepter.
• støtte i forbindelse med etablering og drift av din butikk
• meget gunstige leieavtaler.


Har du det som skal til? Da gleder vi oss til å høre fra nettopp deg!
Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med Catharina Hansen catharina@msgeiendom.no eller Martin Gaze martin@fossheim.com

Er du klar for å drive din egen butikk? Send gjerne litt informasjon om deg selv til catharina@msgeiendom.no. Vi vil fortløpende avtale møter med de som sender e-post til oss

 

Vi søker to flinke tømrere i fast stilling. 

2x Heltid stilling

Myren 19, 3570 Ål

 

Vi har flere spennende prosjekter på gang og søker derfor nå flere til vårt team. Vi har nå to ledige stillinger som tømrer på fulltid.<>

 

MSG Eiendom er et firma som driver med ulike eiendommer innenfor både bolig, hotell og kjøpesenter. Vi har bl.a. fritidsboliger i Hemsedal, hotell i Drammen, og har nylig også tatt over Ålingen kjøpesenter.

Vi søker allsidige og dyktige tømrere! Er du en selvstendig tømrer med bred erfaring fra trearbeid og forskalling? Positiv og løsningsorientert, da er kanskje du den vi leter etter.
Vi kan tilby:
– Gode lønnsordninger.
– Et godt arbeidsmiljø.
– Spennende arbeidshverdag med mulighet for å utvikle seg selv.
– Pensjonssparing.

– God bedriftshelsetjeneste.

Det er et krav at du må snakke norsk evt skandinavisk og kunne engelsk. Du må også ha førerkort klasse B. Arbeidssted vil primært være Hallingdal.

Send oss gjerne din søknad på e-post til catharina@msgeiendom.no Har du noen spørsmål ang stillingen? Da kan du kontakte prosjektsjef Catharina på Tlf 913 94 125