Vi elsker sommeren!

SPAR elsker norsk sommer, og her kan du finne inspirasjon til deilig sommermat.

Denne sommeren blir annerledes enn mange hadde planlagt. For noen blir utenlandsturen byttet ut med hytteferie, for andre blir det hjemmeferie, båtferie eller bilferie på ukjente veier i vårt langstrakte land.

Selv om sommeren ikke blir helt som planlagt så er det fremdeles alle muligheter til å kose seg glugg.

Norske sommervibber
I SPAR ønsker vi å gi deg sommervibber og fra slutten av april vil du finne en rekke «Sommervibber»-produkter i våre hyller. Svært mange av produktene er merket med «Nyt Norge», som viser at produktet har norsk opprinnelse.

Vi gleder oss til å gi deg sommervibber neste gang du besøker din lokale SPAR-butikk, og for å hjelpe deg litt ekstra på gli har vi fått Arne Hurlen fra Postgirobygget til å spille inn Idyll – kanskje har det sneket seg inn en liten sommervibb i låta også, hør den her.

Du finner mange av våre beste sommeroppskrifter her, og enda flere finner du i vårt oppskriftshefte som er tilgjengelig gratis i alle våre butikker. 

Glad i det søte?
Til et godt måltid hører det med en søt avslutning. Vi har funnet frem oppskrifter på flere fristende sommerdesserter som kan gi sommermiddagen et verdig punktum. Hva med å prøve deg på en frisk sitronterte, eller en lett yoghurtpanacotta? Disse og alle de andre oppskriftene finner du her.

Alle vi i SPAR ønsker deg en riktig god sommer, fylt av god mat, sol og varme!

https://spar.no/Kampanjer/nyt-vare-deilige-sommervibber/

Bilder og tekst er fra Spar